1 min

Naast de HTC One X zal nu ook de HTC One S gaan beschikken over Android 4.0.4 en Sense 4.1. HTC voorziet de HTC One S namelijk als het tweede model binnen de One-reeks van een update naar deze nieuwe Android-versie.

De Taiwanese fabrikant is begonnen met het uitrollen van een software-update voor de HTC One S. De update zorgt ervoor dat het toestel bijgewerkt wordt naar versie 4.0.4 van het Android besturingssysteem. Ook het versienummer van Sense, HTC’s eigen schil om Android, wordt bijgewerkt. Na het installeren van de update zal de gebruiker beschikken over Sense 4.1. Deze nieuwe versie zou volgens HTC onder andere sneller en lichter draaien dan voorgaande versies.

De One S is het tweede toestel binnen de One-reeks die deze update voorgeschoteld krijgt. De HTC One X ontving eerder deze maand een vergelijkbare update. HTC zou de update momenteel uit rollen in Europa. Uit meldingen van Nederlandse gebruikers blijkt dat de update mondjesmaat ons land binnenstroomt. Wanneer je over een HTC One S beschikt en nog geen melding van een update hebt gekregen raden wij je aan om je telefoon handmatig naar updates te laten zoeken. Deze handeling garandeert niet dat je de update direct binnenkrijgt maar kan wel helpen.