1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Lenovo gaat de productlijn van de IdeaPad uitbreiden met de IdeaPad S300, S400 en S500, allen laptops niet te verwarren met tablets. Deze goedkope lichtgewicht laptops moeten een alternatief bieden voor de dure ultrabooks die nu in grote getale de markt op komen.

De IdeaPad S300, S400 en S500 zijn ontworpen om zeer mobiel te zijn, goede prestaties neer te zetten, maar lager geprijsd te zijn dan een ultrabook en een langere batterijduur te bieden dan een traditionele laptop. Met een dikte van 21,9 millimeter en een gewicht van 1,8 kilo kan de S serie toch een metallic behuizing veroorloven. Alle S series komen met een 3e generatie Intel Core of AMD A-series processor. De Lenovo IdeaPad S300 en S400 zullen beschikbaar zijn met Intel’s nieuwste i3 en i5 processoren. De S405 zal beschikken over een AMD A8 quad-core processor.

De nieuwe Lenovo S series laptops worden geleverd met Windows 7 Home Premium en kunnen worden bijgewerkt naar Windows 8 wanneer deze beschikbaar komt. Alle IdeaPad S series zullen beschikbaar zijn in metallic karmozijnrood, zilvergrijs en katoen candy roze.