1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Het eerste Windows Phone 8-toestel van HTC zal waarschijnlijk de naam 8X krijgen. Dit blijkt uit een gelekt document dat online werd gezet door Twitteraar Football4PDA.

Eerdere geruchten wezen erop dat nieuwe smartphones van HTC de codenamen Rio, Accord en Zentih dragen. De HTC 8X zal waarschijnlijk de roepnaam voor de HTC Accord worden. De informatie kwam via een aantal tweets naar buiten. In deze berichten werd beweerd dat de voorkant van de handleiding van de smartphone wordt getoond. Ook de naam van het toestel en een afbeelding met uitleg over de voorzijde van de nieuwe smartphone is zichtbaar.

Op de afbeelding zijn geen grote verrassingen te vinden. Zo zit er een camera aan de voorkant van het toestel, de aan/uit-knop zit aan de bovenkant, de volumeregelaar en camera-knop aan de rechterkant, een USB-aansluiting aan de onderkant en net onder het scherm zitten de Windows Phone aanraakknoppen.

De presentatie van de HTC 8X wordt verwacht aan het eind van deze maand. Windows Phone 8 zal waarschijnlijk in oktober gelanceerd worden.