1 min

De Asus producten zijn populair bij de Amerikaanse retailers. Nadat we eerder vandaag al konden melden dat de Vivo Tab RT al in de voorverkoop beschikbaar is. Bieden verschillende webshops nu ook de Asus Taichi en Vivobook X202 aan in de voorverkoop. Onder andere Amazon is al begonnen met het aanbieden van de Asus producten.

De Asus Taichi is een hybride tussen een laptop en een tablet en beschikt over twee 11,6 inch 1080p schermen, een Core i5 1.7 GHz processor, 4 GB RAM-geheugen, 128GB SSD opslag en twee USB 3.0 poorten. Het basismodel met deze specificaties kost 1.299 dollar. De Asus Taichi zal beschikbaar zijn vanaf 26 oktober volgens de webshops.

Ook de Asus Vivobook, is al te bestellen in de voorverkoop en is te krijgen voor 599 dollar. Specificaties van deze laptop zijn een 11,6 inch aanraakscherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels, een Intel Core i3 processor, 500 GB harde schijf en ongeveer vijf uur aan batterijduur. Ook deze zal vanaf 26 oktober beschikbaar zijn.


Asus Vivobook X202

Ook in Nederland worden beide producten binnenkort verwacht. Waarschijnlijk komen ze begin november in Nederland beschikbaar. De prijzen zullen ongetwijfeld in de buurt liggen van de dollar prijzen. Het wachten is op meer informatie van Asus in Nederland.