1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Een vertegenwoordiger van LG heeft laten weten dat de LG Nexus 4-smartphone inderdaad gepresenteerd gaat worden op 29 oktober. Na de verschillende foto’s, video en zelfs een toestel dat uitlekte was het geen verrassing dat de presentatie van de telefoon op handen was.

Amit Gujral, hoofd van Mobile Product Planning van LG in India, zei:"Google zal de LG Nexus onthullen op 29 oktober en de telefoon zal beschikbaar komen in India tegen het einde van november". Daarnaast wilde hij ook nog wat kwijt over de specificaties van de nieuwe Nexus. Het toestel krijgt een 4.7-inch scherm en een 1.5 Ghz. quadcore processor. Het apparaat zal vanuit de doos beschikking hebben over Android 4.2 Key Lime Pie.

Toch rest de vraag in hoeverre de telefoon wereldwijd beschikbaar wordt gemaakt, want we weten nu enkel dat de LG Nexus-telefoon in India beschikbaar zal komen aan het einde van november. Wanneer het toestel in de rest van de wereld te koop zal zijn wordt waarschijnlijk pas onthuld tijdens het Android-evenement op 29 oktober.