1 min

Google brengt regelmatig zonder al te veel bombarie updates uit voor de Google Play Store. Afgelopen weekend bracht de zoekgigant een update uit naar versie 3.10.9 van de online winkel, deze brengt onder andere de mogelijkheid om de beschrijving van de applicaties in de winkel te vertalen naar een andere taal.

Naast de mogelijkheid om de beschrijving van applicaties te vertalen, brengt Google ook een verbetering van zijn applicatie-aanbevelingen en maakt de update het ook makkelijker om vrienden vanuit Google+ toe te voegen.

Verder heeft Google met de nieuwe update de gebruiker ook voorzien van een bezigheid terwijl er gewacht wordt wanneer een applicatie geïnstalleerd wordt. Vanaf nu krijg je terwijl er een applicatie geïnstalleerd wordt, een lijst te zien met andere aanbevolen applicaties die gebruikers van dezelfde applicatie ook hebben geïnstalleerd. Wanneer je niet zit te wachten op aanbevelingen, is Google is zo vriendelijk geweest om een snelkoppeling terug naar het hoofdscherm van de Play Store-portal toe te voegen.