1 min

Het laatste wat we van Acer hebben vernomen op de smartphone-markt is het recentelijke CloudMobile. Als we de foto’s van de Chinese site VR-Zone moeten geloven, is Acer inmiddels al in een vergevorderd stadium van de ontwikkeling van een nieuw mid-range apparaat.

De nieuwe Acer-smartphone die de naam V360 heeft gekregen, lijkt Acer’s eerste smartphone te worden die gaat draaien op Android 4.1 Jelly Bean. Of Acer ook een eigen jasje geeft aan dit besturingssysteem is nog onbekend, als we het ontwerp van het CloudMobile-besturingssysteem erbij pakken, is een lichte verandering te verwachten ten opzichte van het originele ontwerp van Android 4.1 Jelly Bean.

Over de specificaties van de V360 gaan een aantal geruchten rond, zo zou het toestel met een 4.5 inch qHD-scherm komen, een nog onbekende dual-core processor met een kloksnelheid van 1 GHz, een vijf megapixel camera, en -afgaande op de foto’s- een DTS-geluidssysteem.

Naar een mogelijke lanceerdatum en prijs van het apparaat kunnen we voorlopig alleen gissen, eerst zullen we nog moeten wachten op officieel nieuws van Acer, om er zeker van te kunnen zijn dat het apparaat op de markt wordt gebracht.