1 min

Tags in dit artikel

, ,

De Koreaanse fabrikant LG heeft in de aanloop naar het Mobile World Congress in Barcelona dat eind deze maand plaatsvindt alvast haar smartphone line-up uit de doeken gedaan. LG presenteerde opvolgers van de de Optimus L3, L5 en L7. Alle toestellen bieden de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken.

De LG Optimus L7 II zal de eerste smartphone zijn die zijn opwachting maakt in de winkels. De smartphone wordt al deze week gelanceerd in Rusland. Deze telefoon heeft een dual-core processor met een kloksnelheid van 1GHz aan boord, er is verder voorzien in 768MB werkgeheugen, 4GB interne opslagruimte, een 4,3 inch IPS-scherm, 2.460 mAh accu en een 8 megapixel camera. De telefoon draait op Android 4.2 Jelly Bean.

Over de LG Optimus L3 II en L5 II is een stuk minder bekend. De laatstgenoemde telefoon heeft in ieder geval een WVGA-scherm van 4 inch en een accu met een capaciteit van 1.700 mAh. De Optimus L3 II wordt het budgettoestel van LG en heeft een 3,2 inch QVGA IPS-scherm en 1.540 mAh accu aan boord.