1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het debuut van Leap Motion’s 3D Motion Controller loopt twee maanden vertraging op, als gevolg van voortdurende tests om het product verder te optimaliseren. De geplande datum voor lancering is nu 22 juli.

Volgens Leap Motion’s CEO Michael Buckwald wil het bedrijf "voldoen aan de verwachtingen", de reden achter het uitgestelde debuut. "Er zijn geen catastrofale fouten," zegt Buckwald. "We zijn erg trots op het product en hadden het met wat extra inzet op tijd kunnen lanceren, maar we hebben niet genoeg tijd om alle gewilde iteraties en tests uit te voeren."

De tests zijn meer gericht op de interactie met het besturingssysteem dan op technische aspecten zoals productieproblemen of vertraging. Vroege tests komen van de eerste apparaten die verzonden zijn naar ontwikkelaars, voorzien van de complete set software die Leap Motion nog wil oppoetsen.

Buckwald benadrukt 22 juli als een harde datum voor de lancering, volgens hem hebben we dus te maken met de eerste en laatste vertraging van het invoer-apparaat. "We weten 100 procent zeker dat er een product komt te liggen waar we trots op zijn en wat onze klanten verrukt en verbaast."