1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een afbeelding die op het internet is verschenen toont opnieuw een iPhone 5-smartphone met een dubbele flitser. Het lijkt erop dat de dubbele flitser zijn opwachting zal maken als Apple de iPhone 5S introduceert.


Afgelopen vrijdag lekte al een afbeelding uit waarop een iPhone met een grotere accu en een dubbele flitser te zien was. Deze dubbele flitser toont zich nu opnieuw op een veel scherpere foto. Met een dubbele flitser kan de iPhone logischerwijs voor meer verlichting zorgen bij het schieten van een foto, maar er zijn ook andere toepassingen denkbaar. Concurrent Nokia zal ongetwijfeld smalend toekijken, het Finse bedrijf lanceerde onlangs een campagne tegen het gebruik van een flitser in de iPhone en nu blijkt Apple daar niet bepaald van af te willen stappen.

De iPhone 5S lijkt qua uiterlijk en schermgrootte ongewijzigd te blijven. Intern zouden er echter veel veranderingen zijn waardoor ruimte komt voor nieuwe componenten. Eén van die componenten lijkt dus de flitser, ook wordt een vingerafdrukscanner verwacht. De grote wijzigingen lijken vooral in de software te worden doorgevoerd met de introductie van iOS 7. De iPhone 5S wordt naar verwachting ergens in het derde kwartaal aangekondigd.