1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Voor het eerst zijn foto’s van de display van de iPhone 5S uitgelekt. Op de haarscherpe foto’s wordt ook de vergelijking met de iPhone 5 gemaakt. Het lijkt erop dat de smartphone binnenkort in grote getale geproduceerd zal worden.

De iPhone 5S lijkt intern op de schop te gaan, maar zal van buiten waarschijnlijk niet heel anders ogen dan de iPhone 5. Het interne herontwerp is mogelijk nodig om nieuwe componenten te kunnen plaatsen, zoals een vingerafdruklezer.


De eerste afbeelding toont het front van de iPhone 5 en 5S naast elkaar. Op het eerste gezicht lijkt er weinig veranderd, zo blijven de afmetingen van het scherm hetzelfde. De enige zichtbare verandering is de flexibele kabel, deze is in het geval van de iPhone 5S een stuk langer. Dat houdt waarschijnlijk in dat de aansluitingen op de printplaat van de smartphone op andere locaties zitten. Dat duidt opnieuw op een herontwerp van de interne onderdelen.


De achterkant van het scherm toont eveneens kleine wijzigingen. De behuizing van de iPhone 5S is aan de boven- en onderkant wat dikker. Ook is er een schroefgat veranderd.

Zie voor meer afbeeldingen de galerij bij dit artikel.