1 min

HTC heeft een uitnodiging gestuurd naar de media voor een persconferentie op 18 juli. Naar verwachting zal de telefoonfabrikant dan de HTC One Mini onthullen.

HTC heeft een zogenaamde ‘save the date’ gestuurd naar de media, waarin wordt aangekondigd dat op 18 juli er een persbijeenkomst gehouden zal worden. De afgelopen maanden werd er nogal gesproken over de HTC One Mini, dus het is logisch dat dit product dan ook aangekondigd zal worden op dit evenement.

De afgelopen maanden doken er steeds twee toestellen op: de HTC One Mini en een nog onbekende phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet. Die laatste zou een beelddiagonaal krijgen van 5,9 inch en qua specificaties de HTC One overtreffen.

De HTC One Mini zou een kleinere versie van de HTC One worden, met een beelddiagonaal van 4,3 inch en een resolutie van 720p. De HTC One Mini zal uitgerust worden met de UltraPixel-technologie, zoals ook aanwezig in de One. Daarnaast zal de prijs van de One Mini iets lager liggen dan die van zijn grote broer.