Motorola heeft een persevenement op het programma staan voor aanstaande woensdag en donderdag. Beide dagen ontvangt het ongeveer 25 journalisten, in totaal zo’n 50 journalisten. De grote vraag is echter wat Motorola te melden heeft. De al meerdere malen uitgelekte Moto X wordt voorlopig nog niet verwacht, dus wat heeft Motorola dan te melden?

Dat is de grote vraag die menig Amerikaanse journalist met een uitnodiging op zak bezig houdt. CNET heeft op basis van bronnen al laten weten dat het niet over de Moto X zal gaan. Andere producten van Motorola worden op dit moment ook niet verwacht, wel worden alle reclameposters van Motorola nog eens nader bekeken. Zo werd recent het nieuwe logo gepresenteerd en dat logo werd ook op verschillende manieren in Amerikaanse kranten gepresenteerd.

Een oplettende kijker wist al te melden dat op de poster waar twee mensen het water induiken je de letters X en I uit zou kunnen halen want in het Romeins 11 betekent. Mogelijk gaat Motorola op 11 juli van start met een grote reclamecampagne voor de Moto X. Alleen of dat voldoende reden is om een grote groep journalisten uit te nodigen op de Google Campus. Het blijft vooralsnog speculeren, mogelijk wordt er later deze week meer bekendgemaakt.

Vorige week werd bekend dat de Moto X in de Verenigde Staten zal worden geproduceerd en dat gebruikers zelf het toestel kunnen ontwerpen tot op zekere hoogte. Zou kunnen ze een kleur en eventueel een patroon kiezen en het toestel laten graveren.