2min

Er is weer eens een foto opgedoken waarover wel lekker kunnen speculeren want meer informatie dan de foto hebben we niet. Het gaat om bovenstaande foto waarop verpakkingsmateriaal te zien is met daarop de naam ‘iPhone 5C’. Is dit voor de nieuwe goedkopere iPhone waar al maanden geruchten over gaan?

Aangezien de herfst dichterbij komt, bereiken ons ook steeds meer geruchten van nieuwe Apple-producten. Nu is bovenstaande foto uitgelekt, het lijkt erop dat er een iPhone 5C aan zit te komen. Het zou kunnen gaan om de goedkopere iPhone waarover al langer geruchten gaan, maar ook gewoon over de nieuwe iPhone, of misschien een Chineese fabrikant die botervlootjes gaat verkopen met de naam iPhone 5C op de zijkant.

Als we terugkijken in de geschiedenis dan gebruikt Apple meestal de letter S om een kleine update van een eerdere iPhone aan te duiden; iPhone 3G werd iPhone 3GS, iPhone 4 werd iPhone 4S. Het zou dus een beetje vreemd zijn als Apple nu zou kiezen voor iPhone 5C, maar ook weer niet onmogelijk.

Het zou echter ook kunnen gaan om een nieuw product, bijvoorbeeld de goedkopere iPhone waarover al tijden geruchten gaan. Of deze C dan ook iets betekent is onduidelijk, zo lezen we op internet als cheap, color en China. Het kan werkelijk van alles zijn, het hoeft niet eens voor Apple te zijn, het kan ook een Chinese copycat zijn.

Wij verwachten in elk geval wel dat we dit doosje nog een keer terug gaan zien. In welke vorm laten we nog even in het midden.