1 min

Een galerij met tientallen foto’s van de goedkopere iPhone is op het internet verschenen. Op de foto is de plastic behuizing van de smartphone tot in detail te zien.

Er zijn al regelmatig afbeeldingen van het toestel op het internet verschenen, maar deze foto’s waren over het algemeen van zeer matige kwaliteit. De behuizing van de goedkopere iPhone, die mogelijk iPhone 5C genoemd zal worden, is op de nieuwe foto’s echter goed te bekijken. De behuizing op de afbeeldingen is wit, maar naar verwachting wordt het apparaat ook in andere kleuren op de markt gebracht.

Het meest opvallende detail dat de afbeeldingen tonen, is dat de telefoon niet is voorzien van volumeknoppen en een schuif om het geluid geheel te dempen. Alle eerdere iPhone’s hebben wel zulke knoppen.

De afbeeldingen zijn afkomstig van Sonny Dickson. Deze Australiër was in het verleden al vaker verantwoordelijk voor de verspreiding van toekomstige Apple-producten. Apple heeft niet gereageerd op de verschijning van de afbeeldingen. Naar verwachting zal het Amerikaanse bedrijf de goedkopere smartphone in september presenteren.

De volledige galerij is te bekijken op de website van Sonny Dickson.