Tijdens het Mobile World Congress hebben topmensen van Motorola aangegeven dat we rond de zomer een nieuw vlaggenschip in de smartphone-lijn kunnen verwachten. Een aankondiging kan in de komende maanden verwacht worden.

Motorola is onlangs overgenomen door Lenovo, maar had natuurlijk nog wel een eigen plan voor de ontwikkeling van smartphones en andere producten. Eerder vanavond gaf het berijd al aan dat er in de toekomst een smartwatch verwacht kan worden, waarbij een mooi ontwerp wordt beloofd.

De komende maanden mogen we ook al voorzichtig uitkijken naar een opvolger voor de Moto X, welke vooralsnog niet in België en Nederland beschikbaar is gekomen. Waar Motorola zich op gaat richten is onduidelijk, maar het lijkt aannemelijk dat het bedrijf opnieuw mogelijkheden gaat geven om het apparaat aan te passen.

Motorola denkt ook dat de dagen van de dure smartphones langzamerhand geteld zijn. Het bedrijf stelt zichzelf dan ook het doel om hoogwaardige specificaties te leveren tegen een redelijke prijs.