1 min Devices

Motorola ontwikkelt een smartwatch met mooi ontwerp

Motorola heeft zojuist bekendgemaakt dat het een smartwatch in ontwikkeling heeft. Wanneer we het product kunnen verwachten is nog onduidelijk, maar een van de belangrijkste eigenschappen is dat de smartwatch ook een mooi ontwerp moet hebben. De bestaande smartwatches worden door Motorola simpelweg afgedaan als lelijk.

Motorola zit momenteel in de fase waarbij het bedrijf wordt overgenomen door het Chinese Lenovo, nu is Motorola nog eigendom van Google. Dat wil overigens niet zeggen dat Motorola stilzit, het bedrijf ontwikkelt nog steeds nieuwe producten. Een van die producten zal een smartwatch zijn, met een mooi ontwerp, dat werd aangegeven tijdens een presentatie gedurende het Mobile World Congress, waar Techzine aanwezig was. Motorola was vrij duidelijk en bestempelde alle bestaande smartwatches als lelijk. Het bedrijf legt de lat met die uitspraak meteen wat hoger voor zichzelf.

Of de Motorola-smartwatch ook in België en Nederland beschikbaar komt en wanneer deze beschikbaar komt is niet bekendgemaakt. Op dit moment voert Motorola in onze regio officieel alleen de Moto G-smartphone (review). Dit is een zeer betaalbare smartphone met goede specificaties, het toestel heeft de beste prijs/prestatie-verhouding op dit moment.