1 min

LG heeft drie nieuwe tablets aangekondigd, waarbij de schermgrootte 7, 8 en 10,1 inch bedraagt. De tablets worden officieel getoond tijdens de MedPI-beurs in Monaco op 13 mei.

In vergelijking met de concurrentie heeft LG momenteel nog weinig te vertellen op de markt voor tablets. Het Koreaanse bedrijf heeft nu één tablet in de verkoop: de G Pad 8.3 (review). Nu komt LG echter met nieuwe modellen, gelijk in drie schermformaten. Verder specificaties houdt LG op dit moment nog voor zichzelf.


De nieuwe G Pads worden uitgevoerd met een scherm van 7, 8 en 10,1 inch. Afgaande op de afbeeldingen heeft LG gekozen voor Android 4.4 KitKat, knoppen die in het scherm zijn geïntegreerd en een camera op de achterkant. De behuizing lijkt volledig van plastic, bij de G Pad 8.3 werd er voor de achterkant grotendeels metaal gebruikt. Andere specificaties kunnen we op dit moment enkel gokken.

We verwachten later deze week meer details rondom deze nieuwe tablets. Het is nog onduidelijk wat ze zullen kosten en wanneer ze op de markt worden gebracht.