2min

Tags in dit artikel

, , ,

Sony heeft een nieuwe Xperia-smartphone ontworpen die ideaal is voor het nemen van selfies, het uiterlijk van de smartphone is echter ook heel speciaal, het toestel lijkt namelijk op een flesje parfum. Deze nieuwe Xperia lijkt vooralsnog alleen in China op de markt te komen maar wellicht komt het toestel in een later stadium ook naar Europa.

Sony lijkt met de nieuwe Xperia vooral vrouwen aan te willen spreken die graag selfies maken, het maken van selfies wordt in Europa langzaam steeds populairder maar in Azië is het een echte hype, daar maken mensen, voornamelijk vrouwen, de hele dag foto’s van zichzelf. Met deze nieuwe Xperia die vermomt is als een parfumfles hoopt Sony de Aziatische vrouwen aan zich te binden.

Het toestel is in de basis een normale smartphone die beschikbaar is in de kleuren paars, roze en turquoise maar bovenop zit een transparant paneel met in het midden een "dop", in deze "dop" zit echter een camera van 19,2 megapixels verwerkt. Het doorzichtige paneel waarin de camera zich bevindt is daarnaast ook rond te draaien tot maximaal 260 graden. De camera is daarnaast optische gestabiliseerd waardoor je er makkelijker een scherpe foto mee kan maken.

Sony gaat het toestel aanstaande vrijdag 22 augustus in China presenteren. Mocht het toestel ook in Europa beschikbaar gaan komen dan horen wij dat waarschijnlijk pas begin september tijdens de IFA in Berlijn.