1 min Devices

Philips presenteert 43 inch monitor met 4K-resolutie voor 699 euro

Philips gaat aan het einde van deze maand een 43 inch monitor met een 4K-resolutie op de markt brengen in Nederland en België. Deze monitor is gericht op de zakelijke markt en gaat slechts 699 euro kosten. De monitor heeft uitgebreide ondersteuning voor picture-in-picture zodat je verschillende systemen tegelijk kan bekijken.

Deze nieuwe gigantische Philips-monitor heeft een schermdiagnoaal van 108 centimer, normaal gesproken zie je dit formaat alleen bij televisies, maar nu ook op een monitor. De schermresolutie is 3840 x 2160 pixels en kan maar liefst vier verschillende systemen tegelijk in Full HD weergeven.

De Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD BDM4350UC, zoals de monitor voluit heet, beschikt over een VGA-aansluiting, twee display-poorten en twee HDMI 2.0-aansluitingen. Ook heeft Philips twee speakers ingebouwd van elk 7 Watt. De kijkhoek is zo’n 178 graden en er is ondersteuning van 1,07 miljard kleuren, de maximale helderheid is 300cd/m² en de maximale contrastratio 1200:1.

De monitor heeft een adviesprijs gekregen van 699 euro en is al bij de eerste winkels te pre-orderen. Levering zal plaatsvinden aan het einde van deze maand.