1 min

We hadden er eigenlijk niet meer op gerekend, maar het lijkt erop dat Lenovo toch nog een nieuwe generatie Moto G-toestellen op de markt gaat brengen. De afgelopen dagen lekken er ineens allemaal afbeeldingen uit van een nieuwe Moto G. Wel lijkt Lenovo ervoor te kiezen om net als veel andere merken een nummer toe te voegen aan de toestellen, om ze beter uit elkaar te kunnen houden.

Lenovo lijkt binnenkort de Moto G4 en de Moto G4 Plus te gaan introduceren, er zijn twee Moto-toestellen opgedoken die qua uiterlijk identiek zijn, het grote verschil is alleen dat één van de twee toestellen een vierkante vingerafdrukscanner onder het scherm heeft, mogelijk is dat de Plus-versie.

Of het scherm van de plus-versie ook groter is zoals bij Apple het geval is, is nog onduidelijk. Wel lijkt er een opvolger te komen voor de populaire Moto G-serie. Iets waar we niet meer op hadden gerekend omdat Lenovo bekend had gemaakt dat het alleen nog high-end Moto-toestellen zou gaan uitbrengen en aan de onderkant en in het middensegement zou kiezen voor de eigen Lenovo Vibe-serie.

Lenovo zelf heeft overigens nog niets bekendgemaakt over de nieuwe toestellen, dus hoe de vork precies in de steel zit weten we over enkele weken als Lenovo de toestellen officieel presenteert.