1 min

Lenovo heeft nog een derde toestel geïntroduceerd, de Moto G4 Play. Gisteren introduceerde het bedrijf al de Moto G4 en de Moto G4 Plus, maar nu blijkt er nog een derde variant te zijn, de Moto G4 Play.

Lenovo hield gisteren een presentatie in India waar de nieuwe Moto G4 en de Moto G4 Plus werden gepresenteerd. Lenovo hield het daar echter bij en de Moto G4 Play werd helemaal niet genoemd. Op de website van Lenovo is dit toestel nu wel ineens verschenen, Lenovo heeft dus nog een toestel uit de hoge hoed getoverd.

Op basis van de specificaties durven we de bewering wel aan dat de Moto G4 Play de opvolger is van de Moto E-serie. Die hiermee waarschijnlijk komt te vervallen. De Moto G4 Play beschikt over een 5 inch-scherm met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels. Verder heeft het bedrijf gekozen voor een Qualcomm Snapdragon 410-chip, dit is een quadcore-processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Verder is er 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagcapaciteit aanwezig. Aan de achterkant beschikt het toestel over een 8 megapixel camera en aan de voorzijde een 5 megapixel camera. Of dit toestel ook in de Benelux zal verschijnen is nog onduidelijk, we konden ook nog geen prijzen in euro’s of ponden ontdekken.