1 min

Op internet zijn afbeeldingen verschenen van een nieuwe Moto-smartphone, op basis van de foto’s denken wij dat het gaat om de volgende versie van de Moto X, al zou Lenovo natuurlijk voor een naamswijziging kunnen kiezen. Er gaan bijvoorbeeld geruchten dat Lenovo een cijfer wil toevoegen aan de namen om ze beter van elkaar te onderscheiden.

Op de foto’s is goed te zien hoe de uitsparing aan de achterkant gewoon de plek blijft voor de M van Moto en de vingerafdrukscanner gewoon op de voorkant onder het scherm is geplaatst. Bovenaan op de achterzijde is een camera te vinden die nogal groot oogt in tegenstelling tot andere smartphone-camera’s, mogelijk heeft Lenovo nog een verrassing in petto op cameragebied.

Aan de onderzijde van de achterkant zijn een aantal goudkleurige pinnetjes te vinden wat duidt op een externe aansluiting met een accessoire of dock. Wat Lenovo precies van plan is weten we niet en is op dit moment nog pure speculatie, maar iets met een virtueal reality-headset is niet ontdenkbaar.

Tot slot is het design van de nieuwe Moto weer echt onderscheidend van de rest van de markt en in lijn met eerdere Moto-toestellen. Het is wachten op de presentatie van het toestel.