Lenovo heeft een nieuwe teaservideo online gezet waaruit duidelijk wordt dat het bedrijf werkt aan een opvolger van de Motorola Razr-klaptelefoon uit 2004. In de video gaan we terug naar de middelbare school waar iedereen destijds met een Razr liep. Wellicht hoopt het bedrijf dat volgend jaar weer voor elkaar te krijgen.

De originele Motorola Razr was een zogenaamde fliphone die je kon opklappen, met aan de binnenkant en aan de buitenkant een scherm. Het was een ontzettend populaire telefoon en een goede opvolger is er eigenlijk nooit gekomen. Motorla heeft wel eerder getracht de Razr-merknaam af te stoffen, maar qua ontwerp kwamen die toestellen ooit in de buurt.

Op 9 juni van dit jaar komt er meer informatie naar buiten over dit nieuwe toestel, hopelijk kiest het bedrijf ervoor om zo dicht mogelijk bij het ontwerp van de oude Razr te blijven. Of dat gaat lukken zien we over twee weken, een echte goede poging voor een midrange of high-end Android-flipphone hebben we in die al jaren nog niet voorbij zien komen, maar dat betekent natuurlijk niet dat het onmogelijk is.