1 min

LG presenteert in september zijn tweede smartphone-vlaggenschip van dit jaar. De LG V10 zal een opvolger krijgen in de vorm van de LG V20. Hoewel LG geen datum bekend heeft gemaakt, gaan wij er vanuit dat LG tijdens de consumentenelectronicabeurs IFA in Berlijn met een nieuw toestel komt.

De LG V10 van vorig jaar beschikte over een extra tweede scherm en een dubbele frontcamera. Wat voor extra’s LG op de planning heeft staan voor de LG V20 is onduidelijk, maar zal in september snel duidelijk worden. LG heeft dit jaar geprobeerd om meer voet aan de grond te krijgen in de smartphonemarkt, maar dat is tot op heden niet gelukt. De LG G5 (review) is zeker goed ontvangen door de media, ook op Techzine waren we te spreken over het toestel, maar de consument lijkt er niet warm voor te lopen. De verkoopcijfers van de LG-smartphones vallen dit jaar dan ook erg tegen.

De LG V20 krijgt in elk geval de allernieuwste Android-versie, Android 7.0 Nougat. Volgens LG zal het toestel ook een nieuwe standaard zetten voor premium smartphones en over betere multimedia mogelijkheden beschikken. De exacte details volgen binnenkort, maar voor nu is het even afwachten. LG zal in elk geval zijn verkoopcijfers een boost willen geven.