1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Bungie, de ontwikkelaar van Halo en Halo 2, heeft onofficiëel bekend gemaakt dat de beide Halo titels er op de Xbox 360 mooier uit zullen zien dan op andere platforms.

De schrijver van de wekelijkse updates op de site van Bungie zei "de dagen af te tellen" tot de release van de next-gen console van Microsoft. "Het eerste wat ik ga doen is Halo spelen op mijn HDTV… Er is een kleine kans dat ik misschien PGR3 of Perfect Dark Zero eerst speel, maar daarna meteen door naar Halo."

Tot dusver lijkt het nog op het creeëren van een hype. Toch doet men uiterst geheimzinnig en lijkt de volgende zin toch meer te suggereren.: "We hebben je nog veel meer te vertellen over hoe Halo 1 en 2 eruit zien op de 360 – en het is alleen maar goed nieuws".

De website Eurogamer vermoed dat het om HDTV 720p support gaat. De heren bij Joystiq menen dat het vooral zal gaan om verbeterde frame rates en textures.

Vooralsnog houden Microsoft en Bungie zich stil over de nieuwe toevoegingen aan Halo. Het lijkt er echter wel op dat men de Xbox 360 ook voor bestaande Xbox gebruikers zo interessant mogelijk willen maken, door ook Xbox 1 spellen visueel te upgraden.