3min Devops

Gadget roundup: Week 14

Ditmaal bespreken we in de Gadget Roundup vooral Gadgets die betrekking hebben tot consoles. We behandelen 2 uitbreidingen voor de Xbox 360 en eentje voor de Playstation Portable. Tevens gaan we het hebben over de eerste wegwerp mp3-speler.

Gadget roundup: Week 14De eerste Xbox 360 uitbreiding is een extra koeler voor de console. Nyko Technologies speelt blijkbaar in op de vraag van de consument aangezien er heel wat koelingsproblemen waren met de Xbox 360. De Intercooler kost ongeveer 20 dollar en er moeten geen extra kabels worden aangelegd. Nyko kondigde ook een afstandsbediening voor de console aan, niet om te spelen maar om hem te gebruiken als mediacenter.

Gadget roundup: Week 14Veel gadgets zijn nutteloos, onhandig of hebben totaal geen functie. Dit is dan ook niet meteen een gadget maar een simpele accessoire, uitbreiding voor de Xbox 360. Mooi is het dingetje niet, maar het zorgt ervoor dat je de harde schijf van de 360 aan je pc kunt koppelen. Hierdoor is het mogelijk een beperkt gedeelte van de hardeschijf op de pc uit te lezen. Dit geldt echter niet voor de root sector. Het is een simpele printplaat met een molex erop. Voor 15 euro is hij van jou, inclusief verzendkosten.

Gadget roundup: Week 14Deze wegwerpbare mp3-speler is een primeur op de markt. Momenteel is hij verkrijgbaar in Japan en kost het apparaatje zo´n 7 euro. Geen fratsen of andere tierlantijntjes, simpele knopppen en een SD-kaart gleuf moeten de mp3-speler zo´n 5 uur lang doen werken. Dit doet het op een AAA batterij, waarna het weggegooid kan worden. Of het milieuvriendelijk is is een andere zaak.

Gadget roundup: Week 14Deze uitbreiding voor de Playstation Portable populairder maken in de auto. Het accessoire zorgt ervoor dat je de batterij van de console kan opladen via de aanstekeraansluiting in de auto, maar ook is er een usb-aansluiting aanwezig. De oplader zal eind april in de winkels liggen en zo´n 10 euro kosten. Nooit meer met een lege Playstation Portable zitten is de bedoeling.

Volgende week is het de bedoeling dat we de grappigste, leukste, meest nutteloze, onhandige, opmerkelijke en domme gadgets gaan bespreken. Als je er eentje gezien hebt kun je die dus altijd inzenden via pm.

We bedanken Didel en DFP NEVERDIE voor het insturen van gadgets!

Bron:Techzine Redactie