No-codespeler Betty Blocks en software- en cloudspecialist SoftwareONE Nederland gaan samenwerken om klanten sneller naar de cloud te doen overstappen. Dit door de technologie met elkaar te combineren.

Met de samenwerking willen beide partijen klanten sneller naar de cloud brengen en helpen bij het omzetten van hun applicaties naar (multi)cloudomgevingen. Denk daarbij vooral aan het omzetten van bestaande of legacy applicaties naar de grote public cloudomgevingen van AWS, Microsoft Azure en Google Cloud.

Bundeling van expertise

Betty Blocks en SoftwareONE Nederland gaan hiervoor nu hun expertise bundelen. De grote expertise van SoftwareONE Nederland op het gebied van het transformeren van legacy-applicaties naar de (multi)cloud wordt hierbij geïntegreerd met het no-code applicatieontwikkelplatform van Betty Blocks. Dit maakt het mogelijk dat het transformeren van bestaande applicaties makkelijker en efficiënter kan plaatvinden dan voorheen.

Voordelen

Vooral dat het no-codeplatform van Betty Blocks zich op zogenoemd citizen development richt, is hierbij een voordeel, vindt SoftwareOne Nederland. Op deze manier kan iedere medewerker straks meehelpen de bestaande applicaties aan te passen voor de (multi) public cloudomgevingen waar deze naar toe worden gemigreerd.

Een ander voordeel voor SoftwareOne Nederland is ook dat het platform van Betty Blocks geschikt is voor certificering voor en integratie met SAP. SoftwareOne Nederland voert naar eigen zeggen steeds vaker voor klanten SAP-migraties uit naar de drie grote public cloudomgevingen.

Beide partijen zijn binnen de samenwerking van plan ook gezamenlijke oplossingen te gaan ontwikkelen.

Tip: Betty Blocks CEO: “Wij zitten meer op innovatie dan op integratie”