1 min

Tags in dit artikel

,

Thinkwise komt met een garantieregeling voor het moderniseren van complexe bedrijfsapplicaties. Met de Thinkwise Guarantee krijgen bedrijven de garantie dat een verouderd IT-systeem binnen een jaar is vervangen door moderne bedrijfssoftware.

Met de introductie van de Thinkwise Guarantee claimt het Nederlandse softwarebedrijf als eerste ter wereld te garanderen dat het moderniseren van core IT-systemen via software binnen een vastgestelde tijd plaatsvindt. Hiermee wil de softwarespecialist bewijzen dat dergelijke IT-projecten snel op tijd en binnen een afgesproken budget kunnen worden gerealiseerd.

Low-code

De garantieregeling geldt voor het moderniseren van bedrijfskritische applicaties. Voor dit moderniseringsproces gebruikt Thinkwise zijn eigen low-codeplatform. Mocht een bedrijf er binnen de geldende termijn van twaalf maanden niet in slagen het moderniseringsproces af te ronden, dan betaalt de leverancier de licentiekosten van het eerste jaar terug.

Het gebruikte Thinkwise Platform is een low-code platform voor het ontwikkelen van grote kernsystemen. Dit platform en de kennis van onder meer Cobol, RPG en Uniface, stelt Thinkwise naar eigen zeggen in staat de grootste bedrijfskritische applicaties binnen korte tijd te moderniseren.