min

Tags in dit artikel

, ,

Lange tijd was het onduidelijk of de vele Apple Premium Resellers (APR’s) die Nederland rijk is de aankomende iPhone 3G ook mochten gaan verkopen. Het leek een logische stap gezien het feit dat de APR’s alle Apple-producten verkopen.

T-Mobile kondigde op 9 juni met trots aan dat het de exclusieve rechten voor de verkoop van de iPhone 3G van Apple had gekregen en daarmee leek het toestel in eerste instantie ook alleen verkrijgbaar bij T-Mobile zelf. MacFreak meldt ons echter dat de nieuwe iPhone ook beschikbaar zal komen via de APR’s.

Vermoedelijk zullen deze in combinatie met het abonnement van T-Mobile geleverd zullen worden. Op de websites van A Mac, Macinside, MacMe, joepmac en iFactors is de verkoop al aangekondigd.

Op dit moment weten de APR’s echter evenveel als wij en hebben ook geen extra informatie over mogelijke abonnementen. Zij geven aan hier binnenkort mee te zullen komen.

Of en wanneer er een eventuele simlockvrije variant van het toestel zal komen is eveneens onbekend. Het lijkt echter niet logisch dat T-Mobile de verkoop hiervan bij de APR’s neerlegt.