1 min

Tags in dit artikel

, ,

IGEL heeft zijn besturingssysteem voor werkomgevingen compatibel gemaakt voor de Desktop-as-a-Service-oplossing Nutanix Frame.

IGEL en Nutanix hebben voor de huidige stap de noodzakelijke compatibiliteitstesttrajecten uitgevoerd. Het IGEL OS is nu gevalideerd als ‘Nutanix Frame Ready’. Daarnaast maakt IGEL nu deel uit van het Frame ready-ecosysteem van Nutanix.

Nutanix Frame is een Desktop as a Service (DaaS)-oplossing die het voor bedrijven mogelijk maakt werknemers toegang te geven tot Windows-applicaties en -desktops, waar zij zich ook bevinden en welk device zij gebruiken.

Meer keuzevrijheid

Door de validatie van IGEL OS voor Frame kunnen bedrijven die deze oplossing inzetten meer flexibiliteit en keuzevrijheid realiseren voor hun ‘Work from anywhere’-omgevingen. Denk hierbij aan functionaliteit rondom beheer, security en het moderniseren van het aanbieden van cloudgebaseerde werkomgevingen.

Het partnerecosysteem Frame Ready-programma biedt leveranciers van thin clients de mogelijkheid de compatibiliteit hun besturingssystemen en/of hardware te testen en te laten goedkeuren voor volledige compatibiliteit met Nutanix Frame en de Frame App.

Nutanix lid van IGEL OS Ready-partnerecosysteem

Nutanix wordt ook onderdeel van het IGEL OS Ready-partnerecosysteem van de OS-ontwikkelaar. Met dit programma kunnen hybrid cloudspecialisten als Nutanix ook hun producten laten testen en goedkeuren voor het speciale besturingssysteem. Ook kunnen zij met dit partnerprogramma hun zakelijke groei een impuls geven en gezamenlijke klanten flexibele toegang tot bedrijfsapplicaties bieden.