2min Devops

E-id versterkt zakelijke positie iPhone

Als eerste in de Nederlandse markt start internet-dienstverlener E-id met de realisatie van maatwerk bedrijfsapplicaties voor de iPhone. Omdat grote organisaties veel vragen hebben over het iPhone-platform wil E-id hierin een oplossing bieden.

E-id versterkt zakelijke positie iPhoneVeel grote organisaties willen graag instappen op het iPhone-platform, maar hebben nog veel vragen over het publiek beschikbaar maken van hun bedrijfskritische informatiesystemen en de beveiliging hiervan. E-id wil proberen duidelijkheid te scheppen en daarnaast organisaties helpen met de realisatie van op maat gemaakte bedrijfsapplicaties.

Met de iPhone is er volgens E-id eindelijk een mobiel apparaat beschikbaar dat ondernemingen in staat stelt om buiten e-mail en een agenda ook bedrijfsinformatie middels de iPhone op te vragen en offline beschikbaar te houden. E-id gelooft dat de iPhone de mogelijkheid biedt om de volgende stap in mobiele zakelijke toepassingen te zetten.

E-id is actief bezig om met verschillende bedrijven de toepassingsmogelijkheden van het iPhone-platform te onderzoeken. "Onze experts zijn in korte termijn in staat gebleken de steile leercurve van applicatie-ontwikkeling op de iPhone te overbruggen", aldus Gerard van de Looi, directeur van E-id.

Hij probeert hiermee aan te geven dat het ontwikkelen van applicaties voor de iPhone lastig is om op te pikken, maar dat het zijn bedrijf gelukt is. "We zien dat we hiermee in de grote zakelijke markt een belangrijke voorsprong hebben genomen", aldus van de Looi.

E-id ziet de ontwikkeling voor de iPhone als essentieel voor haar innovatiebeleid en investeert daarom een belangrijk deel van het budget voor onderzoek aan de iPhone. Als onderdeel hiervan worden alle medewerkers van E-id binnenkort uitgerust met de iPhone.

Bron:Techzine Redactie