Om deze week goed te kunnen beginnen aan de gadget roundup slapen we eerst lekker uit op het NES-kussen. Daarna gaan we verder met de grafische kunstwerkjes van een gestoorde artiest en eindigen doen we met de stroom van de toekomst: draadloze stroom.

Omgz0r! Th31rz a NES in tza b3d!

Droom jij elke nacht van de vervlogen NES-tijden? Wordt je vriendin/vriend gek van je gezeur over "hoe goed je vroeger wel niet was in Donkey Dong"? Overweeg dan eens deze kussenslopen in de vorm van de u allen welbekende NES-controller. Aangezien deze slopen -naar mijn mening- minder geschikt zijn voor koppeltjes waarvan één helft niet geïnteresseerd is in de (retro-)gaminscene, kun je het paar NES-controllers ook per stuk kopen. Samen kosten ze ongeveer 60 dollar, apart kosten ze elk de helft, vermeerderd met 5 dollar.

De Raving Rabbit anatomisch ontleed

Deze ‘gadget’ is misschien een vreemde vogel in de bijt, maar ik wilde jullie het werk van deze grafische artiest niet onthouden. Jason Freeny houdt zich namelijk bezig met de anatomie van speelgoed, voedsel en zelfs één van de Raving Rabbits. Je kunt een voorproefje van Freeny’s werk bewonderen op het internet, maar daarnaast zijn ook posterversies van het ontlede LEGO-mannetje, het gummibeertje of het ontlede gamekonijn.

Wireless all the way…

Draadloze stroom, het klinkt alsnog als toekomstmuziek, maar in deze video geeft men je alvast een voorproefje van wat mogelijk is en wordt!

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!