min

Tags in dit artikel

, ,

Konami heeft het eerste karaokespel dat voor de nextgenconsoles verschijnt aangekondigd. Het spel verschijnt in het vierde kwartaal van 2009.

Karaoke Revolution, zoals het genoemd zal worden, zal verschijnen op PlayStation 3, Xbox 360 en Wii. Er zullen meerdere spelmodi aanwezig zijn: van singleplayer tot 16 player-multiplayer. Er zullen natuurlijk ook competities zijn tegen je vrienden of in teams.

Verder zul je de mogelijkheid hebben je eigen playlist aan te maken met nieuwe liedjes en klassiekers van gelicenseerde nummers.
Ook kun je met zogenaamde ‘killer riffs’ hele robots en gebouwen neerhalen. Met gewonnen legobouwsteentjes kun je je eigen auto maken en zelfs je eigen manager is aanpasbaar.

Er zullen 16 originele evenementplaatsen beschikbaar zijn met de mogelijkheid om ze aan te passen, waar je een van de 50 hitsongs kan laten horen. Bovendien is het mogelijk nieuwe aanpasbare karakterinstellingen met gezichts- en lichaammorphing te maken waarbij je de mogelijkheid hebt jezelf, of wie dan ook, na te maken. Daarbij zullen nieuwe master tracks, exclusieve evenementsplaatsen en verdere kleding en accessoires te downloaden zijn.

Karaoke Revolution zal gebruik maken van spraakherkenning voor toonhoogtes en ritme, zoals realtimefeedback van de menigte op de gekozen plaats. Verder ondersteunt het de Playstation Eyecam.

Kijk hier voor meer informatie.