1 min

IT-dienstverlener Kyndryl lanceert een aanbod van consultancydiensten. Het nieuwe portfolio “combineert jarenlange consulting expertise met toonaangevende integratie-oplossingen”, aldus de organisatie.

Kyndryl, een spin-off van IBM, pakt het groots aan. “Met een wereldwijd team van hoogopgeleide consultants, architecten en specialisten zal Kyndryl Consult nieuwe en bestaande klanten helpen bij het navigeren door complexe omgevingen en het versnellen van bedrijfsresultaten”, vertelde het bedrijf.

Kyndryl is een van de grootste leveranciers van IT-infrastructuurdiensten ter wereld. De organisatie bedient duizenden zakelijke klanten in meer dan 60 landen. Het bedrijf ontwerpt, bouwt, beheert en moderniseert bedrijfskritische systemen. De nieuwe afdeling, Kyndryl Consult, gaat Kyndryl Vital en integratieplatform Kyndryl Bridge combineren om complexe problemen op te lossen.

De organisatie liet weten dat het huidige klantenbestand en aanbod worden gebruikt om consultancy aan te bieden op de volgende gebieden: strategy en operations; native en hybride cloud; applicatie- en mainframe-modernisering; artificial intelligence; data en analytics; netwerk en edge computing; digitale werkplekken en security.

Van ontwerp tot uitvoering

Mark Slaga, Global Practice Leader van Kyndryl Consult, beschreef de visie van de afdeling. “Klanten hebben een dienstenpartner nodig die bereid en in staat is om aan hun zijde te werken, van ontwerp tot uitvoering.”

“Kyndryl Consult biedt technische expertise vanuit tientallen jaren van succesvolle projecten in vele industrie├źn, samen met een robuust technologieplatform en een breed ecosysteem van partners die bedrijven kunnen helpen om problemen op te lossen, uitdagingen te overwinnen en voortdurend te innoveren.”