1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

De natuurramp in Japan heeft een grotere nasleep dan sommige bedrijven op voorhand dachten. Zo ook bij Sony Ericsson die noodgedwongen de Xperia Neo tot het derde kwartaal van dit jaar moeten uitstellen.

Dit liet Sony Ericsson Italië weten op haar Facebook-pagina. De Neo werd al in kleine hoeveelheden aangeboden maar moet door "supply chain disruptions" noodgedwongen uitgesteld worden tot het derde kwartaal van 2011. Ook de Xperia Play en de Xperia Arc zullen door deze reden te maken krijgen met leveringsproblemen. Sony Ericsson laat weten dat deze modellen te maken zullen krijgen met leveringen in kleinere hoeveelheden dan men is gewend.

Sony Ericsson laat op haar Facebook pagina weten dat zij zowel uit economisch al emotioneel oogpunt betrokken is bij de situatie in Japan. Sony Ericsson kwam nog niet eerder met een bericht naar buiten omdat zij volgens eigen zeggen op dat moment nog bezig waren om de impact van de situatie te indexeren. Sony Ericsson vraag haar klanten om begrip voor de situatie te hebben.