1 min

Tags in dit artikel

, ,

Een paar weken geleden heeft Lenovo de Yoga 13 voor Windows 8 gelanceerd en daar voegt het binnenkort de Yoga 11 met Windows RT aan toe. Lenovo had echter nog een kleiner apparaat in ontwikkeling, maar het lijkt er op dat dit apparaat niet op de markt zal verschijnen.

Op de Facebook-pagina van Lenovo heeft het bedrijf een afbeelding tentoongesteld van een apparaat met de naam "Pocket Yoga". Het gaat om een zeer kleine laptop welke eigenlijk niet veel groter is dan een gemiddelde smartphone. Echter beschikt het toestel over een groot toetsenbord. Aan de afbeelding te zien beschikt de Pocket Yoga ook over twee USB-poorten.

In de Facebook-post wordt met geen woord gerept over de mogelijke hardware die er in het apparaten gebruikt is. Ook is niet duidelijk hoe lang Lenovo bezig is geweest met het concept, voordat de stekker eruit getrokken werd. Op de Facebook-pagina wordt gevraagd of consumenten het apparaat gekocht zouden hebben en gezien de resultaten daarvan ligt het voor de hand dat Lenovo het project vroegtijdig gestaakt heeft.