1 min

Het succesvol laten verlopen van een actie als 538 voor War Child is letterlijk een hele toer. Microsoft Office 365 helpt de radiozender hier graag mee. Lees nu hoe!

Van 22 tot en met 29 maart is 538 weer acht dagen lang non-stop op pad voor het goede doel War Child. Microsoft draagt graag een steentje bij en stelt het softwarepakket Office 365 ter beschikking om deze actieweek in goede banen te leiden.

We volgen technical and operation manager Alexander Josiassen van 538 en gaan zien of deze technologie hem helpt om deze uiterst hectische week in goede banen te leiden.

Alexander spreekt tijdens deze week met Danny Wouters, change manager ICT bij War Child. Dit goede doel maakt namelijk al sinds november 2012 intensief gebruik van Office 365. Danny is perfect in staat Alexander te wijzen op de voordelen van het gebruik van de hypermoderne programma’s binnen een organisatie.

Ook IT-expert Danny Burlage geeft gedurende deze week zijn professionele mening over Office 365.

Wil jij de bevindingen van Alexander, Danny en Danny volgen? Vanaf 18 maart vind je op http://www.538voorwarchild.nl/actie/office365 een verscheidenheid aan blogs, video’s en foto’s.