538 voor War Child is een behoorlijke technische uitdaging. Volg hier IT-manager Alexander en zijn team backstage en zie hoe zij met Office 365 meer voor elkaar krijgen en de actieweek tot een succes maken.

Tijdens 538 voor War Child reist het radiostation in acht dagen het hele land door, Een behoorlijke technische uitdaging. Volg IT-manager Alexander en zijn team en zie hoe zij samen met Office 365 meer voor elkaar krijgen.

Voor de mannen van 538 valt of staat succes deze week met techniek. Aan IT-manager Alexander en zijn team de taak dit in goede banen te leiden. Microsoft draagt graag een steentje bij en stelt Office 365 ter beschikking. In de achtdelige videoserie zie je welke rol IT en Office 365 spelen in deze gigantische operatie.

De medewerkers van 538 raken tijdens de week steeds meer gewend aan Office 365 en maken volop gebruik van de mogelijkheden van de software. Het delen van bestanden via Sharepoint is een welkome functie tijdens 538 voor War Child. De enorme draaiboeken worden makkelijk bewerkt en gedeeld met elkaar. Lync maakt de communicatie met collega’s op andere plekken in het land veel toegankelijker. En met OneNote blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op locatie.

Meer weten over hoe Office 365 helpt? Ga naar 538voorwarchild.nl/actie/office en bekijk alle blogs en video’s.