1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Eerder dit jaar heeft de Tornado divisie van Nederlands modemfabrikant Allied Data Technologies al haar eerste Bluetooth product geintroduceerd, nu komt het bedrijf met een multifunctionele PC Card Reader/Writer met USB aansluiting. Het apparaat is genaamd de Tornado USB PC Card Reader/Writer 6-in-1.

De Tornado USB Card Reader/Writer 6-in-1 is een draagbaar apparaat dat 6 verschillende opslagmiddelen kan lezen en schrijven: IBM Micro drive, MultiMedia Card (MMC), Memory Stick (MS), Secured Digital (SD), Compact Flash (CF) en Smart Media (SMC). Met de USB interface kan de Tornado USB Card Reader/Writer gemakkelijk op elk PC, MAC of notebook worden geïnstalleerd.

De Tornado USB PC Card Reader/Writer kan gebruikt worden als een stand-alone apparaat en is vanwege zijn design ook gemakkelijk mee te nemen met de geïntegreerde beschermhoes. De Tornado USB Card Reader/Writer verstrekt een ideale oplossing voor zij die het gemak en de mobiliteit willen hebben met verschillende soorten opslagkaarten. De Tornado USB Card Reader/Writer is binnenkort verkrijgbaar.