2min

Tags in dit artikel

, , ,

De Cisco 12000 Series Routers worden per januari 2004 uitgebreid met de Cisco 12800 Router. Deze voorziet in slots van 40 Gbps. Bestaande routers, zoals de Cisco 12400 Router, hebben een snelheid van 10 Gbps per slot. Bestaande systemen zijn met een hardware upgrade aan te passen tot 40 Gbps. Cisco levert in de 12000 series tevens 2,5 Gbps varianten van de bestaande 6 slots en 10 slots 12000 routers. Dit is een kosteneffectieve oplossing voor een netwerk met geringere capaciteitsbehoefte. Wanneer het aantal gebruikers op het netwerk toeneemt of de snelheid moet worden vergroot dan is deze te upgraden naar 10 Gbps of 40 Gbps.

Cisco introduceert ook een nieuwe processor voor de Cisco 7600 Series, de Supervisor Engine 720-3BXL. Deze nieuwe centrale kaart voor de 7600 Series ondersteunt hardwarematig VPN op basis van Ethernet (laag 2), IP (laag 3) en IPv6.

Meer informatie en prijzen vindt u in het volledige Engelstalige persbericht via deze link, meer informatie over Cisco’s router portfolio kunt u vinden via deze link.

Over Cisco Systems
Cisco Systems Inc. (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft ruim 34.000 werknemers en realiseerde in boekjaar 2003 een totale omzet van 18,9 miljard dollar. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Nieuws en informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl/

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.