2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

SQL Server Magazine van Penton Media, de Windows IT Pro Custom Media Group en Penton Communications Europe slaan de handen in elkaar om een evenement van een volledige dag te produceren in Brussel, gesponsord door Microsoft en zijn partners. Het is bedoeld om SQL Server-databasebeheerders en -ontwikkelaars de hulpmiddelen te geven die zij nodig hebben om de kracht van SQL Server 2000 los te laten, SQL Server Express in te zetten en zich klaar te maken voor SQL Server 2005. Het evenement vindt plaats op 26 oktober 2004 in Kinepolis, Brussel, België.

"Dit soort informatieve evenementen is een groot succes in de Verenigde Staten," aldus Michele Crockett, mede-uitgever van SQL Server Magazine. "Er bestaat een even grote vraag naar kwaliteitscontent over SQL Server vanwege beheerders,ontwikkelaars en verkopers in Europa. De tijd was dus rijp om deze evenementen ook in het buitenland te organiseren."

"Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij het overweldigende succes van onze in de VS gebaseerde gespecialiseerde evenementen in heel Europa kunnen herhalen," zei Don Knox, Director van SQL Server Custom Events. "Er is zeker geen tekort aan algemene IT-evenementen in Europa, maar wij leveren een zeer gericht evenement voor SQL Server-beheerders en -ontwikkelaars."

"Wij zijn zeer blij met de reacties van zowel sponsors als toekomstige afgevaardigden," zei Irene Clapham, EMEA General Manager bij SQL Server Magazine in het Verenigd Koninkrijk. "Het lijkt erop dat er een zeer grote vraag is naar educatieve SQL Server-dagen zoals deze in Europa, en wij hopen ze zo snel mogelijk naar andere landen te kunnen verspreiden."