min

Tags in dit artikel

, , ,

Het imago van MyCom neemt nog steeds enorm toe. Dat blijkt uit het prestigieuze, jaarlijkse MT 500-onderzoek van Management Team onder maar liefst 1000 managers.

MyCom, de betere computerwinkel, staat in de nieuwe top 500 op plaats 197. Een stijging van maar liefst 157 plaatsen ten opzichte van de MT 500 van 2004. MyCom hoort daarmee tot de 20 snelste stijgers in de lijst.

“Hier zijn we apetrots op,” zegt Gert Jan Kosters, algemeen directeur van MyCom. “De stijging geeft aan dat we ons werk goed doen en dat de groep mensen die zich dat realiseert, steeds groter wordt.”

Het MT 500-onderzoek wordt uitgevoerd door TNS Nipo. De vragen richten zich op drie categorieën: strategie, arbeid (beste werkgever) en business (beste zakenpartner).

De top drie van de MT 500 wordt gevormd door Philips, Shell en Rabobank. In de lijst met snelste stijgers is MyCom in goed gezelschap van onder andere het Academisch Medisch Centrum, Loyens en Loeff en Smit Internationale. Gert Jan Kosters: “Dat wij geflankeerd worden door dergelijke bedrijven en instellingen, dat zegt veel over het prestige dat MyCom de afgelopen jaren heeft gewonnen bij managend Nederland. Uit onze omzetcijfers wisten we al dat het publiek onze inspanningen meer dan waardeert. Het is prettig te merken dat ‘de manager’ in Nederland op dezelfde manier waardering heeft voor onze manier van werken. We zien deze ranking vooral als een aansporing om door te gaan op de ingeslagen weg.”