2min

Tags in dit artikel

, , ,

MyCom opent op donderdag 30 juni a.s. een tweede vestiging in Utrecht, aan de Nachtegaalstraat 49. Ter gelegenheid hiervan houdt MyCom van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli a.s. in Utrecht de inmiddels bekende MyCom ‘Stuntdagen’, waarbij consumenten kunnen profiteren van tal van speciale aanbiedingen. De nieuwe winkel in Utrecht is de 18e MyCom-vestiging in Nederland.

De opening van de tweede winkel in Utrecht onderstreept het succes van de MyCom-formule. Gert-Jan Kosters, directeur van MyCom: “Computers, accessoires en LCD- en plasmatelevisies zijn tegenwoordig overal te koop, maar niet overal krijgt de klant ook deskundig advies en goede service. Dit is precies waarin MyCom zich onderscheidt en dat blijkt ook het feit dat klanten voor ons kiezen en graag terugkomen. Toen we dan ook de kans kregen om een tweede winkel in Utrecht te openen, hebben we geen seconde geaarzeld.”

Het winkelconcept van MyCom is geheel afgestemd op de concrete behoeften van klanten, die vaak verder gaan dan alleen het aanschaffen van producten. Zo is er in iedere MyCom-winkel een Open Technische Dienst te vinden, waar klanten direct worden geholpen met installatie, reparatie en onderhoud, tegen een aantrekkelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat klanten die alleen iets willen kopen, niet hoeven te wachten op klanten met technische vragen.

Tijdens de Stuntdagen kunnen klanten in beide vestigingen in Utrecht (in de St. Jacobsstraat 121-123 en in de Nachtegaalstraat 49) profiteren van veel speciale aanbiedingen en extra kortingen op tal van producten. Voorbeelden zijn een breedbeeld LCD-tv voor € 699 en een 107 cm plasmatelevisie voor € 1.299. De koploper is een MyCom TFT computerscherm van € 199. Aangezien het tijdens de Stuntdagen waarschijnlijk zeer druk zal worden en klanten wellicht even zullen moeten wachten, staan er hapjes en drankjes klaar.