1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Free-hotspot.com is onderscheiden met de prijs voor Beste Publieke Wi-Fi Product van 2006. De prijs werd toegekend op de Wireless Broadband Innovation Awards in Londen, die ook wel bekend staan als de ‘Oscars’ van de draadloze industrie.

Free-hotspot.com is een bedrijf dat een pan-Europees programma is gestart, waaronder cafés, hotels, pubs, restaurants, winkelcentra, stations en andere openbare ruimtes worden voorzien van een gratis Wi-Fi accesspoint. Momenteel heeft het bedrijf al 9.000 locaties wereldwijd, waar gratis geinternet kan worden.

"Free-hotspot.com heeft zichzelf bewezen als een echte Wireless Broadband Innovation Award winnaar door hoogwaardigheid en vernieuwing te brengen in een erg competitieve markt," aldus Michael Gebert, co-organisator van de awards.

Ook Daniel C. Toomey, Jr. van Free-hotspot.com toonde zich zeer verheugd met de award: "Wij zijn verheugd en vereerd dat wij uit zoveel bedrijven en producten, deze onderscheiding voor het ‘Beste Publieke Wi-Fi Product’ mochten ontvangen. Wij hopen dat een erkenning als deze award ons zal ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van onze plannen om gratis draadloze toegang in Europa te brengen."

Ook in Nederland heeft het bedrijf een aantal hotspots, deze zijn te vinden via de de website van het bedrijf.