1 min

Tags in dit artikel

, ,

De aanbieder van diverse hotspots krijgt een prijs. Het bedrijf heet free-hotspot.com, de prijs die ze krijgen is voor "Beste Business Idee".

Het bedrijf biedt gratis hotspots in heel Europa en kan zich nu dus ook gelukkig eigenaar noemen van de "Fizzz Beste Business Idee" prijs. De prijs is mede mogelijk gemaakt door Duitse horecavakblad FIZZZ, dit bedrijf reikt al langer prijzen uit voor uitzonderlijke concepten over heel Europa.

Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development, nam de prijs namens free-hotspot.com in ontvangst, hierbij opmerkend dat deze onderscheiding een tweede mijlpaal is voor het bedrijf in het eerste jaar van hun bestaan. "Wij waren al zeer vereerd dat onze unieke technologie was onderscheiden met de Wireless Broadband Innovation Award 2006 voor Beste Publieke Wi-Fi Product", zegt hij. "Nu winnen we ook nog deze FIZZZ Award met ons onderscheidende bedrijfsconcept. De jury heeft bevestigd dat ons GRATIS HotSpot programma een manier is voor horecagelegenheden om meer klanten te trekken en hun omzet te verhogen."