2min

Tags in dit artikel

, , , ,

MindJet heeft haar software zoals ook te lezen was op Techzine, open gesteld voor webloggers. Deze hebben het nu massaal aangevraagd.

MindJet wilde met deze actie zoveel mogelijk publiciteit halen. Dat is ze wel gelukt, omdat webloggers alleen maar een mailtje hoefde te sturen met een aanvraag, en verder niks als een tegen prestatie moesten leveren, werd het wel heel verleidelijk. Overigens waren er 2 eisen, je weblog moest actief zijn, en regelmatig bijgewerkt worden.

Robert Stoot, Country Manager Benelux van Mindjet: "We zijn overtuigd van het belang en het bereik van blogs. En we waarderen de opinie van bloggers met betrekking tot hun gebruikservaring van onze mindmapping software MindManager. Anderzijds merkten we aan de reacties van de blogger-community dat ze het op prijs stellen als een belangrijke doelgroep en opinievormer te worden beschouwd. Het risico dat een slechte recensie ook snel de ronde zal doen durven we te nemen. We zijn immers ook overtuigd van onze software."

MindManager is een programma dat heel gemakkelijk samen kan werken met Office en andere desktop applicaties. Juist om deze reden is het heel verleidelijk om de software te gebruiken. Met MindManager vergeet je bijna niks meer. Alle complexe informatie kon prima opgeslagen worden.

"Goed om te zien dat er bedrijven zijn die de blogosphere op een positieve manier benaderen en heel eerlijk en open in hun communicatie zijn. Niet alleen via een persbericht, maar echt contact hebben is belangrijk”, aldus Frank Meeuwsen, eigenaar en schrijver van weblog Whatsthenextaction.com en www.frank-ly.nl. “Ik heb over MindManager geschreven, omdat ik het ten eerste een goed product vindt, dat in veel situaties is te gebruiken. Daarnaast kan ik via deze weg ook feedback geven aan het productteam. Wellicht ideologisch, maar ik heb bij Mindjet gemerkt dat men hiervoor openstaat."