Onlangs heeft Free-hotspot nog prijzen gewonnen, en nu krijgen ze ook horecaketens uit Frankrijk achter zich.

Free-Hotspot.com, een marktleider op het gebied van gratis hotspots, heeft nu ook Franse horecaketens achter zich. Een aantal bedrijven heeft besloten om de Wi-Fi connectie van Free-Hotspot.com te gaan gebruiken.

Eén zo’n bedrijf is Bert’s Café Contemporain: "dankzij free-hotspot.com kunnen wij voldoen aan de wensen van de consument die graag in contact wil blijven met de rest van de wereld of met zijn of haar werkomgeving", legt François Caffray, Marketing Project Manager van Bert’s, uit. Het bedrijf adviseert al zijn franchiseondernemingen gebruik te maken van free-hotspot.com’s gratis Wi-Fi.

"Wij zijn erg blij dat Bert’s Café Contemporain, rolmodel voor kwaliteit in de horeca, zijn keuze op ons heeft laten vallen", zegt Joe Brunoli, Vice President HotSpot Market Development van free-hotspot.com. "Met Bert’s zetten wij ons project voor de ontwikkeling van gratis Wi-Fi op ontmoetingsplaatsen voort. De implementatie van onze service bij horecaketens benadrukt haar efficiëntie. De toegevoegde waarde van gratis Wi-Fi uit zich in een sterkere relatie met klanten en het aantrekken van een breder publiek."