min

Tags in dit artikel

, , ,

free-hotspot.com en teleprofi, het Duitse nationale netwerk, werken samen om de beschikbaarheid van gratis internettoegang in Duitsland te vergroten. Als onderdeel van dit ambitieuze programma verwacht free-hotspot.com twee duizend extra gratis HotSpots te installeren voor eind 2007.

Het netwerk van teleprofi bestaat uit meer dan 600 gespecialiseerde dealers die vanaf nu een gratis HotSpot ter beschikking kunnen stellen en eveneens gratis HotSpots kunnen promoten naar hun klanten als onderdeel van het standaard productaanbod. teleprofi is het consumentenmerk van NT plus, de Duitse marktleider in de distributie van telecommunicatie producten, die hun producten verkopen via een nationaal netwerk van 4.000 dealers.

"Om nieuwe markten te veroveren werkt free-hotspot.com voornamelijk samen met eigen installatie- en verkooppartners", zegt Joe Brunoli, Vice President of HotSpot Market Development van free-hotspot.com. "Wij zijn erg blij met een sterke partner als teleprofi, met wie we ons netwerk van gratis HotSpots op nationaal niveau snel kunnen uitbreiden. Ons doel is om voor het einde van het jaar alle NT plus dealers in Duitsland de mogelijkheid te geven hun eigen gratis HotSpot aan te bieden."
Wigand Maethner, Sales Manager voor gespecialiseerde dealers bij teleprofi voegt hieraan toe: "Wij zijn erg blij met deze samenwerking. De service die free-hotspot.com aanbiedt, vergroot de productportfolio van onze dealers en biedt hen bovendien een aantrekkelijk en lucratief platform om klanten te trekken. Hierdoor zal het aantal klanten de komende maanden snel toenemen."

Dankzij gratis internettoegang in de winkels kunnen klanten hun apparaten die geschikt zijn voor WLAN direct ter plaatse uittesten. Bovendien zijn de gespecialiseerde dealers een uitstekende locatie voor klanten die willen internetten, hun mail willen checken of voor andere activiteiten kosteloos gebruik willen maken van het internet.

De installatie- en verkooppartners van free-hotspot.com nemen de installatie, het onderhoud en de ondersteuning van de HotSpots op zich. free-hotspot.com biedt een interessant commissieprogramma waar het verdelen van de advertentiekomsten die worden verdiend per HotSpot deel van uitmaakt. Ook biedt het bedrijf ondersteunend materiaal zoals verkooppresentaties en verkoopbrochures om de afname van hun gratis HotSpots te stimuleren.