1 min

Tags in dit artikel

,

Microsoft is wat extra reclame aan het maken voor Windows Vista, dit doen ze door middel van een zogenoemd ‘fact-rich’ programma. Hoogstwaarschijnlijk worden de marketingstunts gehouden omdat de verkoopcijfers van Vista tegenvallen.

Windows Vista verkoopt niet heel erg goed, dit omdat veel gebruikers mensen aanraden te wachten met het updaten naar Windows Vista wanneer er een Service Pack 1 beschikbaar is. Ook zouden allerlei applicaties beroerd draaien onder Windows Vista. Microsoft komt nu met een eigen propaganda, om toch wat meer verkoop te krijgen.

"Waarschijnlijk wachten sommige consumenten met het aanschaffen van Windows Vista, omdat ze geruchten hebben gehoord dat het besturingssysteem niet werkt met applicaties of apparaten. Of misschien denken ze dat ze moeten wachten op het uitbrengen van de eerste service pack", schrijft Microsoft in een nieuwsbrief.

Wanneer een leverancier, consument of fabrikant de verklaring van Microsoft wil lezen, moet zij eerst een geheimhoudingsovereenkomst tekenen, wat redelijk opmerkelijk is.